Site Overlay

Samsung Galaxy S nagyteljesítményű processzorral

Végre egy megbízható okostelefon, ami mindig készen áll a mozgásra! A Samsung Galaxy S sorozatú modellek az erős processzoruknak köszönhetően gyorsak és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást is használhassunk, ami nagy kényelmet jelent a készülék használata során.

Minden Samsung Galaxy S készülék rengeteg szórakozási lehetőséget kínál és kedvenc pillanatainkat nem szakítják meg a bosszantó lassulások. A sorozat okostelefonjai tágas memóriával vannak felszerelve. Ez biztosítja, hogy a telepített alkalmazások mindig zökkenőmentes működéssel rendelkezzenek. De a videóknak és fényképeknek sincs hiány a helyből. A Samsung Galaxy S telefonokat a fotózás szerelmesei is nagyra értékelik. Mindez a többfunkciós objektíveknek köszönhető, amelyekkel igazán mesteri fotókat készíthetünk.

Nagy előnye a készülékeknek a 8K felbontású felvételek készítésének képessége és a hatékony Slow Motion mód. A makroobjektív tökéletesen alkalmas a legapróbb részletek megörökítésére, anélkül, hogy a jelenet egyes részei kimaradnának.