Site Overlay

Akciós bicikli az egész családnak

Indul a kerékpárszezon, ideje elővenni vagy megvenni a bicajokat az egész családnak! Ha pedig már vásárlás, akkor érdemes akciós bicikli mellett dönteni. A gyerekeket nem könnyű sokáig a négy fal között lekötni, ezért jobb, ha minél gyakrabban szervez nekik kültéri programokat.

A jó idő beköszöntével ez egyre könnyebb és élvezhetőbb. Elmehetnek játszótérre, kirándulni, nagy sétákat tenni vagy egy izgalmas bicajtúrára. Kicsiknek és nagyoknak mindig vidám időtöltés felfedezni a környéket, néhol megállva egy kis piknikre. Mivel a gyerek úgy növi ki a biciklijét, mint a ruháit és a cipőit, nem érdemes méregdrága járgányt beszerezni neki.

Válasszon akciós biciklit, és, ha 1-2 év múlva nagyobb kerékpár kell a gyereknek, akkor nem fogja bánni, hogy egy kedvezőbb árú modell mellett döntött. A gyereket egyébként sem az érdekli, hogy milyen drága a biciklije, csak gyorsan guruljon! Ha kint lóg a haverokkal vagy suliba is két keréken jár, a bringa egyébként is gyorsan elhasználódik, ez még egy érv az akciós bicikli mellett.