Site Overlay

Mennyire magas a paróka ár?

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a legtöbb terméknek van olcsóbb és drágább alternatívája. Az ember pedig igyekszik megtalálni a kettő közötti arany középutat, ami egy megfelelő ár-érték arányú produktumhoz vezet.

A paróka ár igen változó lehet, attól függően, hogy miből kiszült, milyen eljárással és persze hol vásároljuk meg. Első körben érdemes abból a tényből kiindulni, hogy csak egy jelmez kiegészítőjeként vásárolnánk a műhajat, vagy tartósan szeretnénk hordani, akár minden nap.

Az előbbi esetben megfelelőek azok a darabok is, amelyeket bármilyen parti boltban meg lehet venni. Ezen paróka ára nagyjából pár tízezer forint körül mozog. Ám, ha az utóbbi csoportba tartozunk, akkor mindenképpen egy jobb minőségűt vásároljunk!

Ezek drágábbak lesznek ugyan, viszont garantáltan nem keltenek művi hatást és mind a fejbőrünk, mind pedig a saját hajunk szabadon lélegezhet alattuk. A Rose Hair stúdió a honlapján közzétette a különböző típusú paróka árat, ami már tartalmazza a kívánt fazon kialakítását is.

A szintetikus és a valódi hajból készült parókáknak is adottak bizonyos előnyök és hátrányok, így nagyon lényeges, hogy megfelelőképpen mérlegeljük ezeket. Míg előbbit csak felrakjuk és már mehetünk is, addig utóbbira kicsit rá fog férni némi igazítás minden reggel, éppen úgy, mintha az eredeti hajunkról lenne szó.

Egy profi nemcsak a paróka árát fogja megmondani, de készséggel segít minden másban is. Megmutatja a felhelyezés technikáját, az ápolás csínját-bínját és persze be is szárítja.