Site Overlay

A Miss Dior parfüm exkluzív összetevői

Ha olyan különleges illatot keres, ami hangsúlyozza a természetes báját és eleganciáját, javasoljuk, hogy vásároljon a Christian Dior termékek közül! A márka érzéki Miss Dior parfüm kollekciója elbűvöli és elcsábítja a luxusával, a jegyek egyedi kombinációja pedig szárnyakat ad a képzeletének. Mint maga Christian Dior mondta, a parfüm a személyiség árnyalata, amivel kiegészíthetjük az egyéniségünket.

Ez az oka annak, hogy a márka kollekcióiban olyan illatok találhatóak amelyek bármilyen imázshoz tökéletesen illenek, legyen az egy fiatal csábító vagy egy elegáns üzletasszony, szigorú üzletember vagy hódító macho. Eredetileg az összes aromát a tervező kollekciójának egy bizonyos ruhájához alkották meg.

Elmondása szerint elegendő egy üveggel kinyitni az illatszerből, hogy a képzeletben megjelenjen egy ruhamodell. A csodálatos és őszintén nőies Miss Dior parfümöt 1947-ben mutatták be először a nyilvánosság előtt. A csábító virág és ciprus aroma akkor még meglehetősen szokatlan volt, de azonnal felkeltette a márka iránti figyelmet.