Site Overlay

A mestertapasz minden rést eltűntet

Minden szobafestő jól tudja, amennyiben a lekezelendő felület egyenetlen, akkor lehetetlen rá szépen felvinni a kívánt festékrétegeket. A Trinát mestertapasz játszi könnyedséggel felhordható és pont azt a célt szolgálja, hogy a nemkívánatos réseket, lyukakat, hibákat a falon eltüntesse.

Ezek után természetesen még nincs vége az előkészületeknek, hiszen ezt követi a csiszolás, amivel a teljes sima felület elérhető, egyúttal pedig a szennyeződések felszámolása is megtörténik.

A mestertapasz fémre és fára ugyanúgy alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. A festekarena.hu internetes áruházból ez a fontos anyag sem hiányozhat.

Gyorsan szárad, teljesen vízálló, valamint roppant erősen kötő típus is megtalálható a raktárkészleten. A mestertapaszt nem festőecsettel vagy festőhengerrel kell felvinni, hanem kenőkéssel vagy spatulával. Az anyaggal való érintkezés esetén, akárcsak a festékeknél, a lakkbenzines tisztítást követően, folyékony vagy hagyományos szappannal meg kell mosni az összekent bőrfelületet.