Site Overlay

Kislány fülbevaló aranyos mintákkal

A kislányok már életük első percétől kezdve igazi hölgyek, szinte pár napos korukban meg is kapják az első ékszert, amit aztán néhány év múlva lecserélnek.

A kislány fülbevaló nyújtotta csillogás már a legapróbbaknak is kijár és a hagyomány szerint, ennek az ékszernek a kiválasztása és megvásárlása a keresztanya feladata. Ennek mindenki örömmel eleget tesz, főleg, hogy manapság nagyon könnyű hozzájutni az aranyos csecsebecsékhez.

Nagy választékban szerepel kislány fülbevaló az aranyshop.hu webáruház felületén, ahol minden ízlésnek megfelelő darabok szerezhetőek be. Rendkívül kedves például a 14 karátos, sárga és fehér arany kombinációjából összeállított szív alakú fülbevaló, ami igazán mutatós a pici fülekben.

Természetesen egyéb modellek is választhatóak, van cicás, katicás, pillangós, kreola, illetve klasszikus lencse egyaránt. Mindenképpen érdemes felkeresni ezt az üzletet, ha a közeljövőben keresztlánya fog születni, hogy időben beszerezhesse a kislány fülbevaló Önnek legjobban tetsző típusát.