Site Overlay

A kültéri fali lámpa a filmvásznon és a valóságban

Ön is találkozott már a romantikus jelenettel a filmből, amikor a lány a kinti lámpával ad jelet a szerelmének? A kültéri fali lámpa nem csupán a mozivásznon bír fontos szereppel. Egyrészt megvilágítja az ajtó előtti teret, így biztonságosan közlekedhetünk az otthonunkba vezető úton.

Fény árad a házszámra is, így ha új vendéget, esetleg futárt várunk, megkönnyítjük a tájékozódását a kültéri fali lámpa használatával. Különösen hasznos a téli hónapokban, amikor már a késő délutáni órákban romlanak a fényviszonyok. A legegyszerűbb szögletes vagy kerek modellektől kezdve, a meseszép csigavonalú típusokig, óriási kínálatból választhatunk. Télen nem csupán a falra szerelhető fények, de a kertet megvilágító, karácsonyi figurák is megsokasodnak.

Vannak, akik már-már versenyt űznek a portájuk megvilágításával, mások maradnak a kültéri fali lámpa alkalmazásánál és inkább látogatóba mennek a kivilágított szarvassal, télapóval díszített kertekbe. Gyermekek és felnőttek egyaránt a csodájára járnak a karácsonyi ünnepi fényeknek.