Site Overlay

Jura kávégépek a kellemes reggel megteremtéséhez

Egy jó nap egyértelműen a reggelnél dől el. Ha azt szeretnénk, hogy minden simán menjen, akkor bizony érdemes egy erős feketével indítani, ami aktivizálja a testünk fáradt sejtjeit és elegendő lendületet ad. A cél elérése érdekében, a Jura kávégépek bevetését megéri mérlegelni.

Bár a hagyományos kávéfőzés sem ment ki a divatból, de minek vesződni ilyen folyamtokkal, amikor a modern technológia elhozta a magas szintű kényelmet az életünkbe. A Jura kávégépek E sorozata valóban forradalmi újítást kínál. Ennek eredményeképpen maximális tisztaságú víz fogja áztatni az aromákban gazdag őrleményt. De ez még nem minden! A fejlesztés ugyanis a Pulse Extraction Process funkció.

Ez első hallásra nem sokat mond, de a lényege az, hogy a víz rövid időközönként csorog keresztül a darálmányon, ezzel kioldva belőle a fontos összetevőket. A Jura kávégépek ezen kategóriája tehát maximálisan megfelel a vele szemben támasztott előírásoknak. A rendszer könnyen tisztítható, valamint küllemében is teljesen jól illik egy modern konyha képébe.