Site Overlay

A jegygyűrűk is lehetnek olcsók

Az ember életében mindig elérkezik az a pillanat, amikor megfontolja a házasságot. Ilyenkor megkezdődik a jegygyűrűk felkutatása, amit a személy ízlése és a pénztárcája szokott meghatározni. Szerencsére, ma rengeteg gyűrű közül választhatunk, úgyhogy mindenki megtalálja azt az árat és minőséget, amit nem sajnál a nagy napon.

Általánosságban elmondható, hogy a hölgyek szeretik a hagyományos, apró köves megoldást, főleg, ha a kő helyett gyémánt van benne. Ezek a pici gyémántok nem akadnak bele a ruhába, így mindennapos használatra is megfelelnek, miközben nem feketednek be és nem veszítenek az értékükből.

A vásárlás előtt azonban el kell dönteni, hogy milyen formába kerüljön bele a gyémánt, ami sokat dobhat a gyűrű kinézetén. Vannak olyan jegygyűrűk, ahol jobban kiemelkedik a kő és vannak olyan, ahol egy kicsit el van rejtve, miközben a gyűrű színével is variálhatunk. Ma nem mindenki szereti az ezüstös csillogást, úgyhogy kiválaszthatjuk az egyik ötvözetet is, ami rózsaszín vagy aranysárga árnyalatot ad.