Site Overlay

A gardrób kiegészítők termékkategória igen széles

A hatékony helykihasználás érdekében, egyre inkább elterjednek az egyedi méretezésű szekrények, amik kiválóan illeszkednek a belső térbe. A gardrób a ruhák tárolására szolgál függőleges formában, azzal, hogy modellenként található bennük polcos és fiókos rész is. Jellemzően tolóajtóval vannak az ilyen típusú szekrények felszerelve, egész alakos tükörrel vagy anélkül.

A butorkellek.eu webáruházban számos gardrób kiegészítő található, ezekkel utólagosan is felszerelhetőek a beszerzett tárolók, a nagyobb fokú rendszerezettség céljából. Ilyen elem például a vállfatartó rúd és akasztó, valamint az olyan, speciálisan kialakított tartók, amiken elhelyezhetőek a nyakkendők, a nadrágok, a cipők és a csizmák is. A magasabb tárolás jegyében, a szekrényeket fel lehet szerelni gardrób liftekkel és kihúzható rácsokkal is.

Egyes elemek behajthatóak, amikor éppen nincsenek használatban, így nem foglalják feleslegesen a helyet. A gardrób kiegészítők terén felhasznált alapanyagok között leginkább jelenlévő a fém, a műanyag és a fa, akárcsak ezek esztétikus és praktikus kombinációja.