Site Overlay

Thesera kezelés, korunk egyik legújabb eljárása

A női nem képviselői régen is megtettek mindent, hogy a lehető legesztétikusabban nézzenek ki, és ez ma sincs másképpen. Manapság a kozmetikai ipar is rohamosan fejlődik, ennek egyik eredménye az innovatív technológiájú Thesera kezelés. Az imént megnevezett procedúra igazán egyedi, a végeredmény pedig szintúgy szinte csodával határos.

Egy úgynevezett olvasztott PDG szál segítségével zajlik le a folyamat, aminek során az alaposan előkészített és megfelelően hidratált bőrbe juttatják ezeket a speciális szálakat. A Thesera kezelés estében el kell mondani, hogy teljesen fájdalommentes, ezért ez nem lehet akadály az igénybevételét illetően.

A precízen ápolt arcbőr könnyedén befogadja ezeket a remek anyagokat, amelyek akár hosszú éveken át tudnak fiatalítani a megjelenésen. A Thesera kezelés sikerességének kulcsa nem a hangzatos dolgokban rejlik, hanem magában a már bizonyított technológiában. A cél nem más, mint a lifting hatás elérése és fokozása.

Sokkal látványosabb, de mégis kevésbé drasztikus beavatkozást jelent, mint például a botox. Érdemes azzal kalkulálni, hogy az egész folyamat megközelítőleg 60-70 percet jelent, ami ebben a kategóriában jónak mondható. A Thesera kezelés egyedülálló hatással szolgál minden szépülni vágyó nőnek, mindezt hatékony és jótékony alapanyagok mellett.

A bőrtömörség, valamint feszesség a legtöbb ember esetében sajnos idővel már nem lesz ugyanolyan, de a Thesera kezelés remekül ki tudja cselezni az évek múlását. Elsősorban a mélyebb ráncok és barázdák kisimításában figyelhető meg a változás, ami pedig az összképet egységesen átformálja. Nemcsak az arcon, de még a nyakon is kiválóan megújítja a bőrtónust.

Látható, hogy a folyamat mennyire erőteljes hatással bír, mégis megőrizve az arc természetes vonásait. Magas minőségű hatóanyagok kerülnek a bőrfelszín alá, ezzel is erősítve a természetes védőréteget. Ezáltal sokak kedvence lehet a Thesera kezelés, mivel a komolyabb eljárások messze nem tudhatják magukénak ezt a tényezőt. Ki kell próbálni legalább egyszer mindenkinek a saját bőrén.