Site Overlay

A fülbevaló változó jelentőségéről

Alig akad hölgy, akinek a megjelenését ne díszítené több ékszerből álló kollekció. A fülbevaló alapdolognak számít, hiszen a kislányok nagy része már egészen pici korában, akár még újszülöttként is megkaphatja élete első ékszerét.

A fülbevaló nagy eséllyel később is fontos részét képezi a megjelenésnek, hiszen attól függetlenül, hogy milyen stílust és megjelenést tart szimpatikusnak az illető, mindenki talál magának tetsző darabot a piacon. Persze olyan is van, hogy ideig-óráig lekerül a kedvenc darabokat rejtő listáról, de ez idővel változni szokott.

A tinik kedvelik a színes, akár műanyag vagy bizsu darabokat, de természetesen ezzel sincs semmi baj. Ha pedig az érintett hölgy kifejezetten feldobná a megjelenését és igazán elegáns, különleges benyomást keltene a másikban, a fülbevaló erre is ad lehetőséget.

Akár naponta cserélhető, változatossá téve a megjelenést, de természetesen az is gyakori, hogy egyetlen példányhoz hűséges az illető hosszabb időszakon keresztül, akár éveken, évtizedeken át.