Site Overlay

A cicás harisnya találékony megoldás a mindennapokra

Ma rengeteg harisnya közül válogathat az ember, találunk visszafogottabb és érdekesebb darabokat is. A cicás harisnya majmos változatban is kapható és a normál harisnya helyett, combfixként is működik. Ez azt jelenti, hogy a minta a comb közepére kerül, így többféleképpen tudjuk használni majd. Az első és hagyományos használati mód a szoknya vagy farmer alatti, amikor szimpla melegítőként vesszük fel.

A következő módnál a bokánk és a vádlink lesz látható, ami a harisnya színéből következve teljesen elfogadott. Ha pedig egy kicsit bátrabban ébredünk fel, akkor választhatjuk a miniszoknyát vagy a rövidnadrágot, ami megmutatja a cuki mintát is. Egy hosszúszárú csizmával például nagyon vagány kinézetet szerezhetünk, bár nem mindenki vásárol ebből a célból.

A cicás harisnya főleg a fiatalabbak kedvence, azonban kortól függetlenül kísérletezhetünk vele. Ha pedig arra gondolunk, hogy többször is fel tudjuk használni, akkor még jobban megszeretjük majd. Legvégső esetben csak a jeles alkalmakra tartogatjuk.