Site Overlay

A Tamaris mindenkit meghódít

A márka szülőhazája Németország. Amennyiben Tamaris van a lábadon, nem kell lemondanod a dögös, nőies és menő megjelenésről. Mindegyik a kényelem, a kellem és a stílus jegyében készülnek. A stílusos és alkalomhoz illő megjelenés összeállítása során rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Fontos a kényelem, a strapabíró, mégis tetszetős anyag, valamint természetesen a színek és a formák összjátéka. Télre vagy nyárra, irodába vagy wellness hotelbe, túrázáshoz vagy edzéshez ideális a Tamaris!

Nemcsak a ruha számít és a kiegészítő, hanem a cipő is. Tudja ezt a Tamaris is, hiszen Európa egyik legismertebb és legszeretettebb női cipőmárkájaként, a kortalan elegancia, a modern kényelem és az időtálló stílus jegyében készülnek a lábbelik. A kezdet kezdetén ugyan még csak az elegáns és alkalmi női cipőkkel hódították meg a hölgyek szívét, de a portfólió gyorsan bővült. A Tamaris márka meghódította a világot. Az alkalmi viseletek mellett, fokozatosan megjelentek a szandálok, a papucsok és a sneakerek sokasága is.

Női bélelt bokacsizma: stílusos kiegészítő minden lábra

Akadnak olyan csizmák és bakancsok, amelyeket a puha bélés tesz igazán kényelmessé. A női bélelt bokacsizma pontosan a hűvös, de nem dermesztően hideg időjárásra való. Megfelelő választás az őszi és tél eleji időszakra, de a trendibb darabok még tavasszal is feldobják a megjelenésedet. Ez is olyan, amit szinte bármilyen stílusban elérhetsz. A női bélelt bokacsizma egyik legnagyobb előnye, hogy könnyed átmenetet képez a hosszúszárú csizma és a könnyű cipő, félcipő között.

Tervezésük középpontjában most is a nők sokszínűsége és igényei álltak. Mindez a világszínvonalú technológiával és a minőségi alapanyagok használatával fűszerezve. Nyerő kombináció, az már biztos! Igazán vagány megjelenést kölcsönözhet egy láncokkal és cipzárokkal díszített, fekete női bélelt bokacsizma. Már ránézésre is finoman jelzi, hogy csak egy igazán stílusos nő viselheti ezt a bőr és textil mesteri keveréséből álló a darabot. A boka körül finoman végigfutó duplasoros lánc, a kis karikával a közepén, szembeötlő jelzője az egyéniségnek.