Site Overlay

Sokféle üzemanyag adalék áll a rendelkezésedre

Amennyiben kocsit vezetsz, azzal minden bizonnyal tisztában vagy, hogy időnként üzemanyagot kell bele töltened. Viszont nemcsak erre van szüksége a gépkocsinak, hanem használnod kell valamelyik üzemanyag adalék típust is. Ezeket be tudod szerezni online is, mivel a hungarolube.hu webáruházban számos különféle üzemanyag adalék áll a rendelkezésedre, igen elfogadható áron.

Ezek olyan speciális összetételű anyagok, amelyek az olajhoz adagolva jelentősen megnövelik a motor élettartamát, mivel feljavítják az olaj tulajdonságait és gazdagítják új jellemzőkkel.

A funkciójuk alapján találhatóak tisztító és védő hatású fajták, de olyanok is, amelyek megszüntetnek bizonyos üzemzavarokat vagy emelik az oktánszámot és ezáltal a kocsid jobban fog menni. Találhatsz továbbá korróziógátlókat, indításjavítókat, bejáratáshoz készített keverékeket, akárcsak a lerakódások eltávolítására szolgáló készítményeket is. Az adott üzemanyag adalék paramétereit mindenképp nézd át, ilyen módon tudni fogod, hogy melyikre van szükséged!