Site Overlay

Óvó, komfortos gyerekágy leesésgátlóval

Miután csemeténk elhagyja a második életévét, kezdi kinőni a babaágyat, vagyis szükségeltetik egy új, nagyobb fekvőhely. Ilyenkor előnyös a nagyszerű gyerekágy leesésgátlóval, hogy védje a lurkót álmában a lepottyanástól, emellett az alvóbaba vagy a takaró sem landol majd a földön.

Jó még ezekben a fekhelyekben, hogy hatalmas ágyneműtartójuk van, így napközben az éppen nem kellő játékok is beférnek a pléd és párnák mellé. A gyerekágy leesésgátlóval igen népszerű 2-3 éves kor felett, mert még az alvás közben is mozgolódó gyerkőcöt megóvják a vastagabb anyaggal ellátott támlák az ágyról való lepotyogástól. Ha véletlenül be is üti magát, nem lesz baja, mert az ágytámlák 2 centiméteres vaskos szivaccsal vannak bevonva.

Ha védeni szeretné gyermekét a kemény fa éleitől, akkor legyen a választása gyerekágy leesésgátlóval, méghozzá puha, zömök szivaccsal. Ezek az alvóhelyek nemcsak szundításra megfelelőek, hanem játékra és kuckónak is, mert mindegyik gyerek szeretne egy saját bunkert a szobájába.