Site Overlay

Nem okoznak irritációt a szintetikus parókák

Ki ne szeretné a szebbik nem tagjai közül időről-időre megváltoztatni a külsejét? A frizura, a hajszárítás, a hajfestés és a hajvágás sok erőfeszítésbe, időbe és pénzbe kerül. Nem beszélve arról, hogy milyen károkat okozhat a hajban. Reggelente mindenki szeret néhány perccel tovább lustálkodni az ágyban. Kerülje el ezeket a problémákat egyszerűen és találja meg a megoldást a www.rosehairstudio.hu oldalon!

A katalógusunkban bemutatott divatos modellek a természetes fürtöket utánozzák valósághűen. A modern mesterséges anyag, amiből a szintetikus parókák készülnek, minimális gondozást igényelnek, de maximális előnyökkel járnak.

A különleges feldolgozásnak köszönhetően jól tartja az alakját, nem változtatja meg a külsejét, ha nedvességnek van kitéve, könnyű súlya van és mindennapi használatra alkalmas. A méretek és stílusok nagy választéka, valamint az árak változatossága a lakosság minden szegmensének megfizethetővé teszi a szintetikus parókákat. Forduljon Ön is a szalonunkhoz és vásároljon minőségi terméket!