Site Overlay

Zajtalanul működő akkus porszívó

A takarítás szinte mindennapi teendő, nem is árt tehát, ha megbízható eszközök állnak a rendelkezésünkre a hatékony elvégzéséhez. Az akkus porszívó praktikus lakásban, családi házban egyaránt. Egyik legnagyobb előnye, hogy szinte zajtalanul működik, emellett pedig a szívóereje is bőven elegendő.

A teljesítmény mértéke természetesen kiviteltől is függ. A szerszamoazis.com webáruház választékában a klasszikusokon kívül száraz-nedves, illetve autós akkus porszívót is találhat.

Bőven van miből válogatnia, akármilyen Makita gépet is szeretne a magáénak tudni. Amint azt láthatja a felhozatalon, akkus porszívóból sincs hiány. A megbízható masinák mindegyike alacsony vibrációval rendelkezik, a benne lévő motor pedig kiválóan megtervezett szerkezet.

Egyik fontos kiegészítőnek számít a beépített LED segédfény is, ami még inkább megkönnyíti a munkavégzést azáltal, hogy megvilágítja a munkaterületet a rosszabb fényviszonyokkal rendelkező zugokban és helyiségekben. Ha még nincs a birtokában, itt az ideje vennie egy akkus porszívót!