Site Overlay

Körkivágó készlet alumínium kofferben

A lakás körül adódó teendők ellátása néha valóságos szenvedés, míg máskor igazi öröm. Ha szeretünk barkácsolni, építgetni, akkor biztosan nem okoz majd kihívást a padló, fal burkolása sem. Némi odafigyeléssel és pár apró tanács megfogadásával, valamint a kiváló eszközök bevetésével, a siker esélye kimagasló. Mielőtt nekilátunk a feladatnak, a körkivágó készlet megrendelése nem maradhat el.

Ha hosszabb távra tervezünk és több munkát akarunk majd kivitelezni a jövőben, akkor mindenképpen megtérülő befektetés a komplett szettek vásárlása. A lyukfúrás ilyen módon gyerekjáték, hiszen mindig kéznél lesz a megfelelő átmérővel rendelkező termék. A körkivágó készlet elérhető 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, valamint 12, 16 és 24 darabos kiszerelésekben.

A lyukfúrók stílusos alumínium kofferben kerülnek átnyújtásra, amiben egyszerűen szállíthatóak. A TLS kínálata kiterjed több körkivágó készletre, amelyek száraz és vizes körülmények között egyaránt bevethetőek. A magas minőséggel rendelkező eszközök kedvező ár-érték aránya garantálja, hogy a befektetés gyorsan megtérül. Ne várjunk tovább a rendeléssel!