Site Overlay

Jegygyűrűk többféle formában

Itt az ideje elkezdeni a gyűrűvásárlást? Gratulálunk! A jegygyűrűk vásárlása és a lánykérésre való felkészülés őrülten izgalmas időszak. Könnyű belemerülni a románcba, de ne feledje: ennek a megvásárlása általában jelentős kiadást jelent, ezért meg kell győződnie arról, hogy jól csinálja.

Ha tudja, hogy a másik fél mit akar a jegygyűrűk formáját tekintve, az nagyban segít a vadászatban. Minden formának más az ára és mindegyiknek más a szimbóluma. A kerek köves modellek a legdrágábbak, míg a körte alakúak kevésbé. Ha fontos a méret, akkor több karáthoz juthat kedvezőbb áron, ha a klasszikus kerek szabású alternatív formát választja. Mielőtt elindulna vásárolni, tanulmányozza át az összes formát és lehetőséget, majd gondoljon egy vagy két kedvencre!

Hagyományosan a jegygyűrűket és a karikagyűrűket is sárga vagy fehér aranyból, ezüstből, platinából készítik – bár az utóbbi években a rózsaszín friss, modern alternatívaként jelent meg. Míg a platina meglehetősen hasonlít az ezüstre, ez lényegesen drágább, mivel nagyobb a sűrűsége és ritkább is.