Site Overlay

Izgalmas az Orfű étterem kínálata

Aki nem csupán a jó ételeket, de a szemet gyönyörködtető helyszíneket is kedveli, iktasson be egy kirándulást a Duna-Dráva Nemzeti Park területére! Orfű étterem kínálatban elsőrangú helyen szerepel, kezdhetjük is a napot egy finom kávé társaságában a Denevér Bisztró teraszán. Ezt követve elveszhetünk az Abaligeti-barlang rejtelmeiben a túravezetőnk segítségével, de egyéb élményeket is lehetőségünk van átélni ebben a magával ragadó térségben.

Egy csodálatos mesterséges tó közvetlenül a barlang bejárata mellett terül el, ami egyik felén csónakázásra, másik oldalán strandolásra ad lehetőséget. Az Orfű étterem gasztronómiai élményteret kínál, hiszen a Denevér Bisztró nem csupán egy vendéglátó a sok közül.

Az ételek mögött magas színvonalú tudás húzódik, elkötelezett csapatuk vendégszeretete pedig nem csupán hív és marasztal, de évről-évre visszavár minket. Orfű étterem és természeti jelenség tekintetében is belopja magát a gasztronauták és a természetjárók szívébe. Ne sajnáljuk az időt és az energiát a felfedezésére!