Site Overlay

Fontos a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása

A fájdalmas artrózis problémája sajnos nagyon sok embert érint Magyarországon és a legtöbb esetben a betegek nem tudnak választani a forgalomban lévő készítmények közül. A gyártók általában szuper csodaszerként reklámozzák a termékeiket, viszont, ha jól utánanézünk, bizony rá kell jönnünk, hogy egyes készítmények mögött valójában semmiféle tudományos kutatás és eredmény sem húzódik meg.

Amikor a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása megtörténik, észrevesszük, hogy alig marad néhány a számtalan reklámozott készítmény közül, amelyik valóban hatásos volna. Van például a glükozamin/kondritin szulfát, amiről sokáig azt feltételezték, hogy javítja a megrongálódott ízületi felszíneket, de az utóbbi évek kutatásai kimutatták, hogy semmivel sem hatékonyabb, mint a placebó (hatóanyag nélküli tabletta).

Ezzel az étrend-kiegészítővel is lezajlott tehát a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása, viszonylag meglepő eredménnyel. Aztán létezik még a gyakori MSM, a metil-szulfonil-metán, aztán a hialuronsav, a kollagén, de egyik sem bizonyult tökéletesen hatékonynak az artrózis ellen. Nagyon utána kell olvasni mindennek, mielőtt elkezdenénk alkalmazni valamelyik terméket, vagyis a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása nem tűrhet halasztást.

Az artroflex.hu weboldalon megismerhetünk egy kiváló készítményt, Artroflex Plus néven, ami nagyon sokat segíthet a betegségben, bajban. Ugyancsak ezen a weboldalon rendelhető meg a termék. Természetesen a vásárlás előtt elengedhetetlen a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása, de erre igazából csak akkor derül fény, amikor már eredményesen használja ezt a kitűnő készítményt.