Site Overlay

Élvezzük az iPhone 11 vásárlás minden pillanatát!

Telefonvásárláskor mindenki a legjobb készüléket szeretné a magáénak tudni. Sokaknak mégis az iPhone 11 vásárlás álomnak tűnhet. Titokban az Android kedvelői is belátják, hogy az Apple telefonok a világon a legjobbak közé tartoznak. A 11-es számot viselő modell 2019 őszén került bemutatásra és azóta egyre több zsebben felbukkan.

A 6,1 colos képernyő 2 hátlapi kamerával van felszerelve, amivel a közeli és a távoli képek is tökéletes minőségben jelennek meg. A legújabb iOS operációs rendszer kényelmesen futtatja az applikációkat, játékokat és bármit, amit használni szeretnénk. Ráadásul ebben az évben a márka különleges színekkel rukkolt elő, így a vásárlók válogathatnak a fekete, fehér, zöld, sárga között.

A nagyobb telefont kedvelőknek is szerencséjük van, ugyanis a normál méret mellett, kapható egy 6,8 colos modell. iPhone 11 vásárlásnál szem előtt kell tartani az általunk preferált belső kapacitást, mivel később nem fogjuk tudni bővíteni azt, azonban normális használathoz a 64 GB elegendő.