Site Overlay

Egyszerűen cserélhető a zárbetét

Az értékeinket és gyakran saját magunkat is valamilyen módon, de védenünk kell. Bármikor őrizetlenül hagyunk egy ingatlant vagy éjszaka nyugovóra térés előtt, az ajtókat érdemes bezárni. A nyitott ajtók ugyanis túlságosan nagy csábítást jelentenek a tolvajoknak. Ne könnyítsük meg a dolgukat egy kicsit sem! Sok múlik azon, hogy a választott zárbetét mennyire strapabíró.

Ez adja ugyanis a teljes védelem alapját. A fokozott használat miatt, esetenként megtörténik, hogy megsérül és cserére szorul. Ilyenkor jöhet a kalkulálás, keresgélés hogy egy ugyanolyan típust válasszuk vagy újítsunk be egy másik, hasonló paraméterekkel bíró zárbetét kivitelt, aminek valamivel jobbak a mutatói.

A döntés rajtunk áll, amiben az eddigi tapasztalataink is segítenek eligazodni. Törekedjünk az ugyanolyan külső paraméterekkel rendelkező termékeket megtalálni, hiszen csak azokat pakolhatjuk be a régi zárbetét helyére! A gyártók komolyan adnak a csereszavatosság garantálására, ezért biztosak lehetünk abban, hogy ez nem fog problémát jelenteni.