Site Overlay

Az óraforgató működési elve

A karórákat ma már számtalan kiegészítővel lehet ellátni. Mire való az órafogató? Amennyiben vásároltunk, esetleg ajándékba kaptunk egy viszonylag drágább automata órát, célszerű beszerezni hozzá egy ilyen eszközt is. Hiszen ez a szerkezet gondoskodik arról, hogy az elemmel nem rendelkező vekker, a viselője karmozgása nélkül is naprakész és pontos legyen.

Ezzel pedig nemcsak az élettartalmát tudjuk megnövelni, hanem garantáltan nem fog csalódást okozni a pontatlanságával. Egy óraforgató doboz ötvöz egy biztonságos és praktikus szállítóeszközt, valamint ékszeresládika funkcióját. Külsőre inkább elegáns dekorációs kiegészítőre hasonlít.

Belsejében pedig nemcsak az óra tarolását lehet kivitelezni, hanem a biztonságos utaztatását is. Ha már utazásról van szó, fontos kérdés egy ilyen termék esetében, hogy akkumulátoros, tápegységről üzemeltethető vagy a kettő kombinációjával kialakított szerkezetet szeretnénk. Tehát egy ilyen óraforgató esetében nemcsak a kinézete fontos, hanem a működési mechanizmusa is.