Site Overlay

Az Elpumps szivattyú úszókapcsolóval is rendelkezik

Esetenként szükség mutatkozik különböző jellegű vizek áthelyezésére egyik helyről a másikra. Az Elpumps CT 2274W típusú búvárpumpa széleskörű igények esetén is hatékonyan alkalmazható erre a célra.

A készüléket gyártó cég 1 év garanciát ad a megvásárolt termékre, ami leginkább 230 Volt áramerősség esetén működik optimálisan, ugyanis így tudja kifejteni a maximális 450 Watt teljesítményét.

Az Elpumps szivattyú 7 méteres emelőmagassággal rendelkezik, ami jelentősen több, mint a speciális darálós fajták képessége, viszont ez a berendezés sajnos nem tud megbirkózni az egészségügyi és higiéniai termékek felaprításával, azaz kizárólag tiszta víz esetében alkalmazható, mégpedig 5 mm szemcseméretig. Műanyag járókerekekkel és 10 m hosszú kábellel ellátva kerül kereskedelmi forgalomba.

Egyszerű megoldást jelent az úszómedence tartalmának ürítésére is, valamint kisebb mélységű kutakból hordótöltésre is bátran felhasználható. Az Elpumps víztelenítő gépezet beépített úszókapcsoló segítségével működik.