Site Overlay

Az arcradírozás fontos lépése az ápolásnak

A hatékony és eredményes arcápolás érdekében fontos, hogy mindenki a saját bőrtípusának megfelelő kozmetikumokat alkalmazza. Ugyanakkor az arcradírozás is alapvető része kell legyen a napi szépségápolási rutinnak, bőrtípustól függetlenül, hiszen csak így tudnak a hatóanyagok kellően felszívódni és eljutni azokra a helyekre, ahol kifejthetik a jótékony hatásaikat.

Persze a víz- és zsírhiányos bőr esetében ezúttal is másféle termékek szükségesek, mint a zsíros felületeken történő arcradírozás elvégzéséhez, de a lényeg, hogy mindenki sort kerítsen erre a lépésre, amennyiben szeretné, hogy a különböző hidratálók, krémek, szérumok meg tudják mutatni a valódi képességeiket.

Ehhez pedig az is hozzájárul, ha a arcradírozás vagy más néven peelingezés közben a természetes összetevőket, illetve készítményeket részesíti előnyben, hiszen így nem tömíti el a pórusokat anyagokkal és nem képződik ezektől vékony filmréteg a kezelt felületeken, ami akadályozná az egyéb termékek felszívódását.

Egyébként nemcsak a különböző radírok, hanem a kozmetikumok esetében általában igaz az, hogy a bennük lévő vegyi anyagok súlyos mellékhatásokat okozhatnak és bejutva a szervezetbe, hosszútávon komoly egészségügyi problémákat is előidézhetnek.

Tehát nemcsak arcradírozás során, hanem a tisztítás és ápolás minden folyamatában ajánlott tartózkodni ezek használatától, mert nem az a legrosszabb forgatókönyv, ha esetleg nem hatnak. A természet kincsei között rendkívüli képességekkel bíró hatóanyagok találhatóak, amiket ma már különböző kozmetikai cégek is felismertek és hasznosítanak a termékeik előállítása során.

Javallott ezen márkák produktumai közül válogatni, amelyek még tanúsítvánnyal is rendelkeznek a bio jellegükről, mert így el lehet kerülni a felesleges veszélyeket. Ráadásul szinte csodaszámba menő eredményeket is el lehet érni, mivel a natúr összetevők könnyebben tudnak hasznosulni a bőrben és képesek támogatni annak megfelelő működését, ezáltal alapjaiban megoldva a különböző problémákat.

Döntsön Ön is a kímélő arcradírozás mellett és meglátja, a bőre hálás lesz ezért! Sőt még a környezetét, az élő vizeket is védheti az SLS és műanyag szemcséktől mentes natúr vagy bio arcradírok, peelingek használatával!