Site Overlay

Az arany Szűz Mária medál szép ajándék

Az élet attól (is) szép, hogy mindenki eldöntheti, miben hisz, miben látja meg saját maga boldogságának forrását. Vannak, akiknél a kereszténység fontos szerepet tölt be. Az ilyen emberek különféle vallási jelképekkel veszik körül magukat, ezért nekik ideális ajándék egy arany Szűz Mária medál. Az NGOLD Ékszer kínálatában több stílusban készült darabokból lehet válogatni.

Van egyszerű, dombormű jellegű, gravírozott, illetve olyan is, amiben Szűz Mária képe egy zománc felületen látható és ezt öleli körül az arany. A vallási indíttatás az egyik oka lehet annak, hogy valaki ilyen medált vásárol, vagy ilyet kap meglepetésként.

A jelentéstartalma egyértelmű. Másoknak, akik nem vallásosak, talán egészen más miatt lesz kedves egy arany Szűz Mária medál. Ha nemcsak Máriát, de a kis Jézust is ábrázolja, előfordulhat, hogy saját gyermekével való kapcsolatára emlékezteti, ezért fogja a nyakában hordani. Az is előfordulhat, hogy később gyermeke kap majd egy pont ugyanolyan arany Szűz Mária medált. Ha vásárolna, az ngoldekszer.hu várja látogatását!