Site Overlay

Autóillatosító, a minden járműben megtalálható kiegészítő

Főleg a férfiak, de azért a hölgyek körében is fontos az autó belső megjelenése, kisugárzása, illata. Így, az autóillatosító a pozitív jellemzői mellett, már nemcsak egy kiegészítő, hanem fontos designelem is. A választék hatalmas, úgy illatban, mint külalakban.

Vásárolható műanyag borítású, üvegben található folyadék tartalmú vagy tasakban megbúvó illatozó gyöngyök formájában beszerezhető is. Illatát tekintve számtalan típus áll a rendelkezésre. Lehet vaníliás, kókuszos, vadrózsás, levendulás, cseresznyés, citrus vagy óceán illatú. Olyan nem mindennapi fajták is, mint az új autó vagy rágógumi illat is felfedezhető a kínálatban.

Az akciosillat.hu webáruházban számos márka és illattípusból lehet beszerezni a minden ízlésnek megfelelőt. Egyes fajtákhoz utántöltő is vásárolható, így nem kell egy teljesen új terméket vásárolni.. Az autóillatosító hozzájárul az esztétikus és kellemes légkörhöz az utazás idején a járműben, elnyomva más kellemetlen szagokat, valamint a stílusával feldobva a beltér arculatát.