Site Overlay

Akciók figyelése a Kimbino segítségével

Minden üzletben és áruházban szoktak lenni olyan kihagyhatatlan akciók, amelyeknek köszönhetően jelentős összegeket lehet megspórolni azon termékek megvásárlásával, amelyek egyébként is beszerzésre kerülnének. Ha nem szeretne lemaradni az ilyen lehetőségekről, akkor töltse le a Kimbino alkalmazást és állítsa be, hogy azonnal értesítse, ha valamelyik kedvenc boltjában akciót hirdettek meg.

Így az elsők között lehet, akik megtudják, hogy valamit olcsóbban lehet megvenni és biztosan nem fogják elkapkodni Ön elől az adott terméket, mielőtt beérne a szóban forgó üzletbe. Ugyanakkor az akciós újságokat a Kimbino oldalán is megtekintheti, így időközönként olyan shopok kínálatában is szétnézhet, ahová nem szokott túl gyakran járni.

Például, ha nem szeretné, hogy a barkácsboltok ajánlatairól folyamatosan értesüljön, akkor ezeket nem muszáj hozzáadnia a Kimbino alkalmazás által figyelt áruházak listájához, de a weboldalon bármikor szétnézhet, ha valamilyen szerszámra vagy egyéb, ezen területhez tartozó eszközre lenne szüksége.