Site Overlay

A tequila megalapozza a hangulatot

Lehet bármilyen zord az időjárás, megvan a megoldás arra, hogy miként csempészhetnénk egy kevés napfényt és temperamentumot a szürke, őszi napokba. Mindehhez nem kell más csak egy üveg tequila. Az átlagos baráti összejöveteleket is felpezsdíthetjük ezzel az itallal.

Önmagában fogyasztva, illetve koktélként is megállja a helyét. A Sierra Tequila kitűnő alapanyagnak számít, hogyha hangulatfokozás a cél. A Silver áttetsző és letisztult ízvilággal rendelkezik. Koktélokhoz leginkább ez a változat ajánlat.

Hogyha karakteresebb ízhatásra vágyunk, akkor nincs más dolgunk, mint rendelni egyet a Sierra Tequila Reposado-ból, amely a tölgyfahordós érlelésnek köszönheti aranysárga színét.

A Sierra Tequila Milenario Anejo már mélybarna színnel rendelkezik, hiszen ez nem kevesebb, mint 4 éves tölgyfahordós érlelésen esik át a palackozás előtt. 100%-os kék agavéból készül, amely a Los Altos és Teuila körüli felvidéken terem. Az 1500-2600 m-es magasság kedvez a növénynek, ami ezáltal garantálja a Sierra Tequila magas minőségét.