Site Overlay

A Pandora karkötők csodálatos története

A rengeteg ékszer között különleges helyet foglalnak el a dán márka termékei. A népszerűségük mára egyfajta jelenséggé vált. A Pandora karkötők immár 30 éve díszítik a hölgyek csuklóját több mint 100 országban, közöttük Magyarországon is. Mi a titkuk és mit kell tudni ezekről az egyedi ékszerekről? Most eláruljuk!

Ennek a nagyszerű történetnek a kezdete egy szinte hétköznapi ékszerüzletből indult, amit az Enevoldsen házaspár hozott létre. Per és Winnie gyakran utaztak Thaiföldre és onnan hoztak mindenféle csecsebecséket, amelyeket aztán sikeresen értékesítettek a hazájukban. Később úgy döntöttek, hogy saját üzemet nyitnak itt, ahová a híres Lone Frandsent tervezőt is meghívták.

Nem valószínű, hogy tudnánk mennyibe kerülnek a Pandora karkötők, ha nem ez a tervező készítette volna a márka első kollekcióját. Valószínűleg neki köszönhetik a cégtulajdonosok mind a hírnevet, mind a népszerűséget és a Pandora karkötők ötletét is, ami a világ összes divatdiktátorát szó szerint elbűvölte, a csodás gyöngyök rabjává tette.