Site Overlay

A Makita elektromos fűnyíró több változatban is megtalálható

A házkörüli munkálatok gyorsabb és kényelmesebb elvégzése érdekében, ajánlott a kiváló berendezések beszerzése. Ilyen többek között a Makita elektromos fűnyíró, ami napjaink kereskedelmi kínálatában igen sokféle kivitelben megtalálható.

Az egyszerűbb modellek 1200 W vagy 1400 W teljesítménnyel bírnak, a vágásszélességük 33-37 cm között variál, a vágási magasságuk pedig 20-55 mm. Ezek mulcsozásra nem alkalmasak, de kiválóan megállják a helyüket kisebb vagy közepes méretű kertek esetében.

A karbantartásuk igen egyszerű, a működés közben előállított zajszint pedig elenyésző a benzinmotoros készülékekkel szemben.

A Makita elektromos fűnyíró termékcsalád komolyabb képviselői már 1600-1800 W, a vágásszélességük is nagyobb, valamint ezek már mulcsozásra is használhatóak. Modellenként eltérő a fűgyűjtők mérete is, a legkisebb 30 literes űrtartalmú. Az önjáró Makita elektromos fűnyíró rendelkezik a legerősebb paraméterekkel ebben a kategóriában, ebből kifolyólag leginkább nagyobb terek és parkok rendben tartására ajánlott.