Site Overlay

A KPE cső szálas kivitelben is kapható

Általában elmondható, hogy a fel nem használt, ezáltal pedig kidobásra ítélt anyagok elég tetemes összeget tesznek ki, egy-egy vállalkozás életében. Ilyen például a KPE cső is, amin rettentő sokat lehet spórolni, ha szálas kivitelben veszi meg az ember, ami praktikus megoldás a rövidebb, valamint a kevesebb csőhossz szükségletnél.

A kemény polietilén szálban gyártva extrudálási eljárással készül és a gyártási technológia fejlődésének köszönhetően, ma már igen vékony falvastagsággal rendelkezik. Ez természetesen azt jelenti, hogy az átáramoltatott víz mennyisége megnő, mialatt megtartja a megszokott nyomáshozamot.

Ez a típusú KPE cső kiválóan alkalmas mind az ivóvíz, mind pedig az egyéb rendszerek kialakításához, sőt, még gázhálózatoknál is igénybe szokták venni. További előnye, hogy többféle módon is illeszthető: mechanikus illesztéssel, tompahegesztéssel, fűtőszálas, illetve hagyományos szerelhető idomokkal egyaránt. Nem véletlen tehát, hogy ekkora népszerűségnek örvend a linken keresztül is elérhető KPE cső.