Site Overlay

A kerékpár pumpa jó, ha kéznél van

Baleset könnyen történhet a biciklisekkel is, de egy váratlan defektet gyorsan korrigálni lehet, ha valaki rendelkezik a szükséges felszereléssel. A kerékpár pumpa alapnak számít, viszont tömlő, folt és ragasztó nem mindig van kéznél. Azt sajnos sokan nem tudják, de a biciklik kerekeiben lévő nyomást sokkal sűrűbben kell ellenőrizni, mint az autóknál.

Ne feledd tehát, ha hosszabb útra indulsz, akkor tedd be ezt a kelléket a táskádba, mert adott esetben nagyon jól jöhet. Ha esetlegesen nincs az eszköztáradban jelen a kerékpár pumpa, akkor vásárolj! Nagyon könnyen hozzáférhető a koliken.hu internetes felületén, mert itt csak ki kell választani a terméket és megrendelni. Sokszor még az autóknál is jól jöhet a kerékpár pumpa, mert kellő kitartással a semmi közepén felpumpálható ez a nagyobb gumi.

Életmentő tud lenni, amikor valaki a várostól távol robban le akár bringával, akár kocsival. Talán túl egyszerűnek és régimódinak tűnik ez a szerkezet, ugyanakkor a ma gyártott típusok modernek, mert még mérőegységgel is fel vannak szerelve.