Site Overlay

A flekkensütő egyszerűen üríthető hamuzófiókja

Ha egy lakás, ház adott helyiségében csak a sarokba fér már el a kandalló, akkor sem kel pánikba esni, hiszen erre a helyzetre is megtalálható a kiváló megoldást. Ilyen szituációkban csakis a sarok kandallóbetét jöhet szóba.

Ennek két egymás melletti oldalán is üveg van, amik akár elválasztás nélkül is csatlakozhatnak egymáshoz. Ekkor az ajtó L alakú lesz és egyben nyílik az oldalsó résszel. Természetesen van már külön elválasztott öntvénykeretes üvegrészű sarok kandallóbetét is.

De melyiket érdemes választani? A szakemberek szerint, az utóbbi statikailag masszívabb berendezés, köszönhetően a köztes elválasztó fémnek. A sarok kandallóbetét akár két szomszédos helyiségből is élvezhető látványt nyújt.

Ezért valamilyen szinten hasonlít a panoráma modellekhez. A sarok kandallóbetét teljes mértékben beválik annak a szobának a kifűtésére, ahol helyet kapott. Ha pedig ez kap egy modern víztartályt is, akkor egyértelmű, hogy akár az egész ház fűtése is megoldható ezzel.

A front ajtó dizájnja elérhető minimál és rusztikus kivitelben is. Mindkét modell beszerezhető a Benkel internetes áruházban, ahol a tavaszi és nyári kerti partikra és kirándulásokra felszerelkezve, a flekkensütő is megvásárolható.

Ez kerti grillezéshez, bográcsozáshoz, szalonnasütéshez, sőt, még kürtőskalács sütésre is megfelelő. A flekkensütő praktikus jellege annak köszönhető, hogy ez egyszerűen kihúzható és üríthető hamuzófiókkal rendelkezik.

A lángok egyenletes eloszlásáért a szélső rostélyok felelnek. A flekkensütő rácsa két magassági méretben állítható, attól függően, hogy mennyire kell intenzív legyen a sütés. Akinek van kerti konyhája, az mindenképp be kell szerezzen egyet. A flekkensütő nagyon tartós, ami érthető is, hiszen acélból készült.

Ez a rozsdának és a legkülönfélébb szennyeződéseknek is remekül ellenáll, illetve az utóbbiak egyszerűen eltávolíthatóak róla. A tisztításkor ajánlott semleges folyékony mosogatószert alkalmazni. Nem szabad karcosodást okozó szereket és eszközöket bevetni. A termék közelebbről szemügyre vehető a hazai benkel.hu online áruházban.