Site Overlay

A Dyson hajvasaló áram nélkül is működik

A legtöbben szeretjük a változatos frizurákat, amit leginkább otthon próbálunk kivitelezni. A Dyson hajvasaló egészen új dimenzióba emeli az egyenes hajtömeg jelentését. Amikor az emberi haj elér vállmagasságig, akkor hirtelen mindenfelé kanyarodni kezd. Általában a reggeli felkelés után szoktunk szembesülni az esti alvásunk okozta tünetekkel, amit csak egy jó hajvasalóval lehet megregulázni.

A hagyományos készülékek ezt magas hőhatással érik el, ami nagyon hamar meglátszik a hajvégeken. Sajnos a forróság egyet jelent az égett hajszaggal, ami sok hölgy kedvét elveszi attól, hogy megpróbálkozzon a formázással.

A Dyson hajvasaló azonban megoldást jelent a problémára, mivel teljesen innovatív technikát alkalmaz, ami nem töri meg többé a hajat. Az intelligens szabályozó minden másodpercben 100-szor ellenőrzi a megfelelő hőmérsékletet, így nem kell attól tartanunk megégetjük magunkat. Külön pont, hogy tölthető akkumulátort is kapunk a készülékhez, így akár külső áramforrás nélkül is megigazíthatjuk a hajkoronánkat.