Site Overlay

Zsákos sittszállítás hivatalos feltételekkel

Egy lakás- vagy házfelújítás esetén nagyon sok törmelék gyűlhet össze, amit külön kell elszállíttatni. Tehát a zsákos sittszállítás nehéz feladatát célszerű erős szakemberekre bízni, akik környezetbarát megoldással járnak el. Az általuk elszállított törmelék hulladéklerakó telepre kerül, a feldolgozása abszolút hivatalos és környezetkímélő.

A Tutiteher fuvarozó cég munkatársai elvégzik a zsákba történő pakolást is, így Önnek ezzel sem lesz gondja. Vigyáznak arra, hogy ne szemeteljenek, és még az apróságokat sem hullatják el. Nemcsak gyorsan, hanem diszkréten történik általuk a zsákos sittszállítás, ami úgyszintén egy lényeges pozitívum.

Egyénre és helyzetre szabott ugyanakkor a díjkalkuláció, hiszen a háztulajdonos gyakran meg sem tudja tippelni, hogy hány köbméter szemetet, törmeléket kell a portájáról elszállítani. Így a felmérés feladata is a szakemberekre hárul. Mindazonáltal kijelenthető, hogy ennél a cégnél a zsákos sittszállítás is, mint minden egyéb szolgáltatás, megfelelő, korrekt áron zajlik.