Site Overlay

Wifis termosztát hasznos funkciókkal

A vezeték nélküli technológia áldásos mivolta nélkül még most is bajlódnánk a kábelekkel. Természetesen, mint sok más esetben, a fűtésvezérlést is sikerült megreformálni a Wifis termosztát révén, ami manapság már bárkinek elérhető.

Az utólagos telepítése nem okoz gondot, mivel a Honeywell Wifis termosztát a hagyományos kontaktussal vezérelhető kazánok mellett, az OpenTherm kimenettel felszerelt típusokkal is kompatibilis. Ez utóbbi lényege a hatékonyabb kommunikáció megteremtése az egységek között.

Minél kifinomultabb az adatcsere az eszközök között, annál hatékonyabban alakítható a fűtés vezérélése. Nemcsak a közérzet általános javulása érhető el a Wifis termosztátnak köszönhetően, hanem alaposan lefaraghatunk a számlából is a segítségével.

Főleg manapság váltak nagyon keresetté, mivel egyre inkább előtérbe kerül az épületek energiahatékonysága. Ebből pedig a Wifis termosztát is kiveszi a részét a kifinomult technológiájából kifolyólag, amibe a Geofencing is beletartozik. A beállított távolság alapján, a fűtés bekapcsol, amikor közeledünk az otthonunkhoz.