Site Overlay

Wellsoft női köntös a hideg napokra

Sokan teszik fel a kérdést, hogy milyen fürdőköpenyt érdemes választani? Sok múlik azon, hogyan érezzük magunkat az otthonunkban. Ha jellemzően fázósak vagyunk, válasszunk a meleg, puha anyagú wellsoft női köntös modellek közül!

Egy plüss vagy pamut köntös szintén megfelel az elvárásoknak, szőrös papuccsal párosítva pedig hangulatos szettet alkot. Ha azt szeretnénk, hogy a köntös pusztán dekoratív legyen, válasszunk könnyű szaténból vagy csipkéből készült terméket. Vegyük figyelembe a hosszát is. Egy rövidebb modell praktikusabb lesz, de a test kisebb részét takarja, így a fázósoknak nem fog beválni. Egy hosszú wellsoft női köntös viszont sokkal melegebb és elegánsabb lehet. A szabás is óriási jelentőséggel bír.

Választhatunk kapucnis fürdőköpenyeket, ha vizes a hajunk és klasszikus sálgalléros köntösöket a hosszú őszi estékhez vagy a lusta hétvégi reggelekhez. A wellsoft női köntös a homewear elegancia névjegye. A tervezők versenyeznek az új szabások és minták kitalálásában, hogy minden nő különlegesnek érezze magát otthon is.