Site Overlay

Vodkák minőségi kivitelben

Hazánkban is egyre népszerűbbek a minőségi márkák. Sajnos évtizedeken keresztül a legtöbben csak a vodkák silány, olcsó változatait fogyasztották. Ha bódult állapotba akarunk kerülni, természetesen ezek is megteszik, de az ízük borzalmas és a fogyasztásuk károsabb, mint a prémium változatoké. Mitől lesz kiemelkedő ez az ital?

Itt nincs szó többéves érlelésről és általában az ízesítés sem elsődleges szempont, amikor ezekről az italokról van szó. A tisztaság és az egyszerűség az, ami igazi harmóniát teremt a vodkák elfogyasztása után.

Nincs kellemetlen utóíz, csak a semmivel sem összehasonlítható frissesség érzése. Amikor a jéghideg ital legurul a nyelőcsövön, hirtelen kellemes melegség árasztja el a mellkasunkat. Az minőségi vodkák számos egyedi jegyet hordoznak magukban.

A főzdék nagy figyelmet fordítanak arra, hogy kristálytiszta vizet használjanak a készítéshez. A Belugához például 300 m mélyről feltörő szibériai ártézi vizet használnak és kizárólag természetes alapanyagokból készül. De a Grey Goose vagy a Finlandia lepárlása hasonlóan izgalmasnak számít.