Site Overlay

Véd az odaégéstől a rozsdamentes lábas

Az inoxból készült edények évek óta az egyik legkelendőbbek a konyhai eszközök kategóriájában. A rozsdamentes lábas vastag feneke megakadályozza az ételek túlmelegedését és megégését, továbbá lehetővé teszi a húsok és zöldségek párolását.

A speciális gőzelvezető lyukakkal ellátott üvegfedél megakadályozza az ételek felforrását és éppen elegendő gőzt hagy a serpenyőben az ételek elkészítéséhez. Minden háziasszony megérti a rozsdamentes lábasok iránti jelenlegi keresletet. Ma már nyugodtan kijelenthető, hogy ezek jobban teljesítenek, mint a hasonló, más anyagból készült edények. Vessünk egy pillantást a fő előnyeikre: hosszú élettartam, megerősített falak és vastag fenék jelenléte, környezetbarát és biztonságos alapanyag.

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy az ilyen főzőedény nagy erőfeszítés nélkül, mosogatószer segítségével tisztítható. De a legfontosabb dolog ennek a konyhai eszköznek a tartóssága. A rozsdamentes lábasok nemcsak az otthoni tűzhelyen, hanem egy kávézó vagy étterem konyhájában is használhatóak.