Site Overlay

Vans táskák a sportos stílus rajongóinak

A márkát a 60-as években alapították, mint a gördeszkázás kultúrájának egyik legeredetibb szimbólumát. Azóta a Vans táska sorozatok rengeteg elhivatott követők találtak az egész világon. A kollekciók tökéletesen megtestesítik az utcai stílusok szellemét és kombinálják azokat a funkcionalitással.

A hátizsákok méretének köszönhetően, bárki az összes fontos holmiját magával viheti. Az övre csatolható Vans táskákat, hátizsákokat és tornazsákokat viselve mindig üde színfolt lehet a szürke városi tömegben. Az 1966-os megalapítása óta a vállalat valódi szubkultúra lett az USA-ban.

Ez a páratlan népszerűség az alapító, Paul Van Doren gördeszka cipőivel kezdődött, amelyek a laza, dél-kaliforniai stílus varázsát jelképezték. Manapság a márka „Off the Wall” emblémája igazi ikonnak számít a gördeszkázás és az utcai stílus rajongóinak körében. A Vans táskák még egyszerűbbé teszik ennek a klasszikus amerikai sportnak az űzését.

A vállalat termékein rendszeres gyakorisággal tűnnek fel a kultusznak számító rajzfilmfigurák. Habár a kaliforniai márka a lábbelijeivel vált híressé, de mára már sokrétű termékkínálattal büszkélkedik. A sportolás és az utcai stílus szerelmesei életében egy Vans táska nemcsak kiegészíti a külsőt, hanem a legkényelmesebb kiegészítő is lesz minden típusú időtöltéshez.

A választék hatalmas, amiben nagyobb és kisebb méretben elérhető modellek vannak. A márka jellegzetessége a színek és a minták széles felhozatala. A Vans táska tervezői folyamatosan új megoldásokkal egészítik ki kollekciókat, amelyek tükrözik a modern divat, a popkultúra, az informális mozgalmak és a hagyományos művészet irányzatait.

A városi modellek modern változatai, mint manapság általában minden hátizsák, kiegészítő laptop tartó zsebekkel rendelkeznek. A termékekre jellemzőek a szintetikus, nagy szilárdságú betétek. A gyártásnál leggyakrabban használt anyagok a poliészter, a velúr és a pamut. A jó tervezés és a kiváló minőségű szövetek hozzájárulnak a Vans táskák hosszú élettartamához, így azok sokáig hűségesen szolgálnak.