Site Overlay

Változó szélességű a textil gumiszalag

Sokaknak van hobbijuk, ami akár a kézműveskedésben is kiteljesedhet. Előfordulhat a textil gumiszalag használata, amennyiben ruházatok készítésén gondolkodik. Nem számít, hogy ruhát, felsőt, nadrágot, szoknyát vagy fehérneműt készítene, mert mindegyikhez alkalmazhat gumiszalagot. Felhasználható hatékonyan, de akár a díszítéshez is jól jöhet. Például, ha összehúzná az anyagot valamilyen divatos módon, akkor bizony a textil gumiszalag segítségére lesz szüksége. Más néven gumiperliként is ismert, ami a fehérneműknél elengedhetetlen.

Ezzel a kiegészítővel válik teljessé a ruhadarab, ugyanis sikeresen tartja meg a test formáját, valamint nem fog lecsúszni. Találni fog vékonyabb és vastagabb típusokat, ezért érdemes eldönteni, hogy mely változatot szeretné alkalmazni. Mindemellett pedig több színben fog textil gumiszalagot találni, egyes példányokon akár még felirat is szerepelhet. Amennyiben komolyan érdeklődik eme termék iránt, akkor látogasson el a Szakatex weboldalára! Itt részletes leírást fog találni a különböző termékekről.

Igénybe veheti a textilnyomtatás lehetőségét

Ez a legújabb technológia alapján készül, ami magas minőséget képes biztosítani. Szintén az említett nagykereskedésnél érdeklődhet a textilnyomtatás szolgáltatás iránt. Rengeteg elégedett megrendelővel rendelkeznek, akik bátran ajánlják a Szakatex által kínált lehetőségeket. Elég egy kép, rajz vagy sorminta, ami alapján képesek elkészíteni az óhajtott textilt. Bármilyen színben és mintában képesek létrehozni az óhajtott anyagot.

A textilnyomtatás esetén legalább 50 m textilt szükséges megrendelnie. Sajnos kevesebbet nem áll módjukban készíteni, azonban így legalább bőven lesz alapanyaga, amiből dolgozhat. Több mosás után sem fog lekopni a minta, ami jó minőségre vall, ráadásul több színből is állhat a textil. A textilnyomtatás esetében az anyag szélessége 150 és 180 cm között mozog. Ezen paramétereken kívül, a megrendelő szabhatja meg a hosszat, a mintát, az anyag típusát, valamint a határidőt is érdemes egyeztetni.