Site Overlay

Válasszon a mezőgazdasági pótkocsi eladó modelljei közül!

A modern agrikultúra gépeinek sokfélesége szinte minden igényt kielégít. A mezőgazdasági pótkocsi eladó minőség és funkcionalitás, könnyű karbantartás, kopásállóság és alacsony költségek szempontjából, egyike ezeknek a népszerű függesztett berendezéseknek. Ez csupán néhány a tulajdonságok azon hozzávetőleges listájáról, amelyekkel a termelők a mezőgazdasági pótkocsi eladó típusait próbálják meg összeegyeztetni.

A Giga Farm Kft. által értékesített vontatmányok közel állnak mindezen tulajdonságok megtestesüléséhez. Az áruk szállításának szükségessége a gazdálkodásban a mezőgazdasági pótkocsi eladó sorozataiban tükröződik. Az általuk szállított rakomány lehet ömlesztett vagy darabos.

Az utánfutók teherfuvarozásra alkalmasak és bármilyen közúti viszonyokhoz használhatóak. A billenős modellekkel a rakomány kirakodása teljesen automatikus, emberi munka igénybevétele nélkül történik. A mezőgazdasági pótkocsi eladó példányaira nagy igény mutatkozik a gazdák részéről, mivel ezek sokrétű földművelési folyamathoz alkalmazhatóak. Ez elsősorban a kiváló műszaki jellemzőiknek köszönhető.

A kialakításuk pozitív jellemzőinek köszönhetően, sok éven át eredményes segítők lesznek a gazdálkodásban. A kiemelkedő kapacitásuk és a teherbírásuk minimálisra csökkenti az üzemanyag- és az időigényt. Az egység működtetése által, a gazdák pénzt takaríthatnak meg a különféle rendeltetésű rakományok szállításakor. Mezőgazdasági pótkocsi eladó vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot a Giga Farm Kft. ügyfélszolgálatával! Mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb termékeket a legalacsonyabb áron!