Site Overlay

Ütvecsavarozó parádés extrákkal

Ez egy profi szerszámgép, amivel szempillantás alatt becsavarható egy nagyobb facsavar is, előfúrás nélkül. Feltéve, hogyha az ütvecsavarozó Makita, Hikoki, esetleg más márkás gyártó terméke. Ellenkező esetben nem számíthatunk sok jóra egy ilyen eszköztől, ugyanis az akkuk általában hamar lemerülnek a silány változatok esetében.

A jó ütvecsavarozó, viszont minden szempontból kiemelkedőnek számít. Egyrészt kényelmes dolgozni a szerszámgéppel, az ergonomikus markolatnak köszönhetően.

Egyetlen töltéssel, akár 500 csavart is becsavarhatunk. Olyan extrákkal van ellátva, mint a töltöttséget jelző LED-sor. A tokmány alatt a legtöbb modell esetében szintén található egy LED és ennek köszönhetően a rossz fényviszonyok között is dolgozhatunk.

Az ütvecsavarozó tehát olyan eszköz, ami jól jön a különféle munkálatok során, de nemcsak szakemberek használhatják. Barkácsolás szempontjából mondhatni, hogy az egyik alapeszköznek számít az ütvecsavarozó, ezért egyik ezermester gyűjteményéből sem hiányozhat.