Site Overlay

Új és használt EUR raklap vásárlás

Az árumozgatáshoz és az egységrakatok kialakításához szükség van műanyagból vagy fából készült raklapokra. Az ilyen EUR raklap megtartja az árut, akár fél tonnával is terhelhető. Rendszerint lefóliázva érkezik rajta az árú, amit villás rakodóval lehet leemelni a teherautóról, majd lerakni a raktárban a kívánt vagy előre kijelölt helyre. A szállításban nélkülözhetetlen EUR raklap számos változata található meg a kereskedelemben.

Vannak kimondottan olyan cégek, amelyek felvásárolják, osztályozzák, megjavítják és újra értékesítik a már többször használtakat, mások pedig ezek gyártásával foglalkoznak. Az EUR raklap standard méreteinek köszönhetően, nem merül fel annak a problémának a valószínűsége, hogy túl széles vagy túl magas volna a rakodáshoz.

Az 5 léces kivitelben kapható fa EUR raklap mellett, cégünk használt és újszerű változatokat is forgalmaz, így lehetőség van arra is, hogy a környezettudatosaknak újrahasznosítható darabok is elérhetőek legyenek. A műanyagból készült EUR raklap szintén a készletünk része, ami a könnyebb, de terjedelmes csomagok, termékek szállításának előkészítésére valók.

A raklapok amúgy igény szerint hőkezeltek és egyedi méretezésben is kérhetőek. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül és kérjen egyedi árajánlatot! A raklap kínálat mellett, csomagoláshoz alkalmas termékeket is talál a weboldalunkon, mint például a szintelválasztó kartonlemezek, a kartondobozok, a buborékfóliák, ragasztószalagok és az általános vagy ipari streccsfóliák.