Site Overlay

Továbbra is népszerű a Finlandia vodka

Minél tisztább, annál jobb! Ez a kijelentés különösen érvényes a Finlandia vodka esetében, hiszen ránézésre valóban olyan kristálytisztának tűnik, mint a gleccserekben csordogáló források vize. A Finlandia vodka készítéséhez felhasznált vizet valóban innen szerzik be és ehhez még párosul az aranyló Suomi árpa is.

Az alapanyagok adottak és a speciális eljárás is, amitől ennyire fenségessé válik a végeredmény. Olyan letisztult ízvilágot képvisel, hogy sokan önmagában fogyasztják az étkezések előtt.

A partik és a különféle összejövetelek elengedhetetlen hangulatfelelőse a Finlandia vodka, már csak azért is, mert minőségi koktélalapanyagnak számít. Egy ügyes mixer számtalan módon felhasználhatja, hogy fokozza és egyedivé varázsolja a keverékek íz-összetételét.

De ha nyugatról a keleti régióba indulunk, akkor megfigyelhető, hogy a Finlandia vodkát szívesebben fogyasztják tisztán. Egy pohárka után kellemes melegséget érezhetünk a mellkasunkban és nem kell a kellemetlen utóíztől tartanunk, mivel prémium összetevőkből készül.