Site Overlay

Tonic, a sokoldalú szomjoltó

Nincs olyan ember, akinek ne lenne szüksége bizonyos mennyiségű folyadékra a nap során, ennek tudatában a víz fogyasztása szinte alapvető bárkinek. Ezen felül még jó pár üdítőt lehet górcső alá venni, amivel kiegészíthető a kihagyhatatlan fejadag. A tonic számos különböző ízben és kivitelezésben vásárolható meg.

Sokan kedvelik érdekes és egyedülálló ízvilága miatt, nem véletlenül. Kevés fajtához hasonlítható igazán, kicsit fanyarabb jegyei kellemes hűsítőként szolgálhatnak egy hosszú és forró nyári napon.

Palackozott, üveges kiszerelésben is kapható, attól függően, hogy kinek melyik a szimpatikusabb. A tonic jó ideje ismert ital, elsőként merőben más funkciója volt, mint manapság. A kinin tartalma miatt, korábban gyógyszerként aposztrofálták. Ma már leginkább önmagában vagy ginnel keverve szokás kortyolni.

A tonic citromos, rebarbarás, gyömbéres, uborkás vagy gránátalmás ízesítéssel is megtalálható a széles spektrumon mozgó kínálatban. A tonic, az ásványvízhez hasonlóan kimondottan friss, üde, lágy összhatást ad.