Site Overlay

Több, mint előnyös a könyvelő iroda ajánlata

Átfogó szolgáltatásokat kínálunk a vállalkozásoknak, valamint segítséget nyújtunk azok alapításában és felszámolásában. A könyvelő iroda sokéves tapasztalattal rendelkezik a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások, az egyéni vállalkozások könyvelése terén. Hitelkérelmek, személyzeti nyilvántartások vezetése és az alkalmazottak fizetésének utalása – ez csak néhány a könyvelő iroda által végzett tevékenységek közül. Egyik fő szolgáltatásunk a pénzügyi kimutatások elkészítésében való segítségnyújtás.

A pénzügyi kimutatásokra számos olyan felülről lefelé irányuló követelmény vonatkozik, amelyekkel nem mindenki van tisztában. Ezért számíthat a segítségünkre. A munkánkat a professzionalizmus és az elkötelezettség jellemzi. Tudjuk mennyire fontos, hogy minden pénzügyi jelentés konkrét, hasznos és egységes információkat tartalmazzon. Számíthat arra, hogy a könyvelő iroda szolgáltatásai megfelelnek a számviteli törvény szerinti kritériumoknak. Látogasson el a weboldalunkra, hogy megismerkedjen a teljes kínálatunkkal!

Jól működik a kiszervezett könyvelés Győr térségében

Irodánk a kis- és középvállalkozásoknak, valamint egyéni vállalkozóknak nyújt speciális számviteli és adóügyi szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a teljeskörű könyvelés Győr környékén, a bérszámfejtés, a személyzeti nyilvántartás, a tárgyi eszközök nyilvántartása és a pénzügyi kimutatások. Ha érdeklik a szolgáltatásaink és kérdései vannak velük és tevékenységünkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az irodánkkal telefonon vagy e-mail-ben! Már számos vállalkozónak segítettünk, hogy a könyvelés Győr városában ne okozzon fejtörést, amit a referenciáink is bizonyítanak.

Szolgáltatásaink összegét az ügyfél egyéni tulajdonságai alapján határozzuk meg és elsősorban a vezetendő dokumentumok típusától, számától és nehézségi szintjétől, valamint a foglalkoztatás nagyságától és a vállalkozás tevékenységének sajátosságaitól függ. Biztosítjuk, hogy rugalmasak vagyunk ezekben a kérdésekben, mert tisztában vagyunk az egyes vállalkozási tevékenységek sajátosságaival, miszerint a könyvelés Győr területén mindenhol egyformán szükséges.